LAAJAKAISTAYHTEYS JA KAAPELI-TV

Mikkelin opiskelija-asunnot (MOAS) on solminut sopimuksen Telia Finland Oyj:n (Telia) kanssa internet-yhteyksien järjestämisestä talokohteidensa sisäverkkoon ja kaikkiin asuntoihinsa 10M kiinteällä yhteydellä. Nykyiset MPY:n liittymät toimivat, kunnes Telia kytkee oman yhteytensä talokohteisiin. Kytkentä tapahtuu vuoden 2021 tammikuun aikana vaiheittain. Telia ilmoittaa kohdekohtaisesti jokaiseen asuntoon muutosaikataulun. Muutos koskee myös kaapelitelevisiota ja niiden lisäpalveluita, eli niissäkin palveluntarjoaja muuttuu MPY:stä Teliaan.

Miten saat taloyhtiönetin käyttöösi?


-    Jotta saat uuden nettipalvelun käyttöösi, sinun pitää tilata se Telialta.

-    Katso valmiiksi modeemin pohjassa oleva 12-merkkinen CM-MAC/MAC-osoite.

-    Aktivoi liittymä soittamalla Telian asiakaspalveluun numeroon 0200 11611 (mpm/pvm) arkisin klo 8-18, samalla saat tietoa lisäpalveluista.

-    Voit myös jättää yhteydenottopyynnön osoitteessa telia.fi/ennakkotilaus, jolloin Telian asiakaspalvelija soittaa sinulle.

Vuokralaisella on halutessaan mahdollisuus ostaa oman lukuunsa erillinen kiinteä adsl- tai muu vastaava internetyhteys samalta operaattorilta eli Telialta. Edellä kerrotun osalta MOAS viittaa yhtiön ja vuokralaisen välisen vuokrasopimuksen ehtojen kohtiin 1, 8 ja 9, jotka vuokralainen on hyväksynyt allekirjoituksellaan.

Internetyhteyden ongelma- ja vikatilanteissa vuokralaisen tulee ottaa suoraan yhteyttä Telian asiakaspalveluun: puh 0200 11611 (arkisin 8-18) ja kerro olevasi MOASin asukas.

MOAS 7,12
WIFI modeemi. Internetyhteys muodostetaan langattomasti. Salasana löytyy modeemista.

MOAS 1-6,11,13-33
Kaapelimodeemi kytketään ethernet -kaapelilla tietokoneeseen. Varmista, että tietokoneessasi on Ethernet -portti.

Kaapelimodeemin käyttöohjeet löydät täältä.