ASUNNON KATSOMINEN

Mikäli haluat käydä katsomassa sinulle myönnettyä asuntoa ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista, ota yhteys suoraan alueesi kiinteistönhoitajaan. Katso kiinteistönhoitajien yhteystiedot tästä.
Asuntojen näyttö ma-to klo 09.00-16.00 ja pe klo 09.00-13.30.

SÄHKÖN AVAAMINEN / TEE SÄHKÖSOPIMUS

Katso vakuusmaksulaskusta, maksatko sähköstä suoraan MOASille. Mikäli sähköä ei ole mainittu vakuusmaksulaskun kohdassa asunnon vuokra, tee sähkösopimus esim. Lumme Energian kanssa 

https://www.lumme-energia.fi/sahko/tee-sahkosopimus tai puh. 0800 90110 (arkisin klo 8-18).

Sähkömittarin avaaminen kiireellisesti voi olla maksullinen, joten hoida sähkösopimus kuntoon heti kun tiedät muutostasi.

AVAINTEN LUOVUTUS UUDELLE ASUKKAALLE

Asuntosi avaimen saat MOASin toimistolta aikaisintaan sopimuksen alkamispäivänä tai seuraavana arkipäivänä klo. 12.00 alkaen. Mikäli vuokrasopimuksesi alkaa viikonloppuna tai pyhänä ja haluat avaimen heti tai et voi hakea avainta toimistoaikaan, ota yhteys aina etukäteen MOASin toimistoon ja sovi avaimen hausta päivystäjän kanssa. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi avainten luovutuksen yhteydessä.

Avainten luovutuksesta toimistoajan ulkopuolella peritään 20,00 euron korvaus.

ASUNNON VASTAANOTTO

Muutettuasi sinun tulee ilmoittaa mahdolliset asunnossasi esiintyvät puutteellisuudet ja viat VIIKON KULUESSA muutosta täyttämällä vikailmoituslomake netissä tai kirjallisena MOASin toimistolla. Vikailmoituksen saat MOASin toimistolta vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä tai tästä. Muussa tapauksessa viat ja puutteellisuudet voidaan katsoa uuden asukkaan aiheuttamiksi.

KOTIVAKUUTUS

Muista hoitaa oma kotivakuutuksesi kuntoon vakuutusyhtiössäsi. Kiinteistö on itsessään vakuutettu vahinkojen varalta yhtiön ottamalla täysarvovakuutuksella, mutta se ei korvaa sinun henkilökohtaiselle irtaimistollesi mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja tai muita esim. asukkaan (vuokralaisen) huolimattomuudesta aiheutuneita välillisiä vahinkoja.